Is dit voor jou herkenbaar?

  • Je zit vast in de dagelijkse sleur, je to-do lijst lijkt eindeloos en je komt maar niet toe aan de zaken waar je écht goed in bent en energie van krijgt.

  • Het verlangen naar meer omzet en bedrijfsgroei is er, maar je volle agenda weerhoudt je ervan om stappen te zetten.

  • Financieel ben je niet helemaal zeker van je zaak, want de boekhouding schuift steeds weer naar het einde van je prioriteitenlijstje vanwege tijdgebrek.

  • De balans tussen werk en privé is zoek, en te veel energievretende taken stapelen zich op.   

 

Klinkt dit als jouw dagelijkse realiteit?

 

Dan ben ik er om jou te ondersteunen en jouw ambities waar te maken. Als ondernemer begrijp ik dat je niet altijd 100% kunt focussen op wat er werkelijk toe doet. Het uitbesteden van bepaalde taken kan de oplossing zijn, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten en weer de regie kunt nemen over je bedrijfsgroei.

 

Noem mij ‘VA’ – ‘PA’ – de alleskunner – rots in de branding – Office supporter of wat voor jou  passend is. Ik ben JOUW virtuele assistent op het juiste moment!

Werkzaamheden

Ontdek de meerwaarde van mijn diensten. Als jouw assistent ga ik verder dan slechts het managen van je agenda en secretariële taken. Ik kan desgewenst fungeren als schakel tussen jou en je team, waardoor jij niet voor elk detail wordt benaderd en meer tijd overhoudt voor belangrijke activiteiten.

 

Samenwerken met mij betekent:

  1. Georganiseerde Planning: Efficiënt beheer van jouw agenda en afspraken.

  2. Administratieve & Secretariële Ondersteuning: Facturatie, e-mail- en bankadministratie.

  3. Verbeterde Bedrijfsprocessen: Optimalisatie van interne procedures voor meer structuur en focus.
  4. Teamvraagbaak: Als aanspreekpunt voor jouw team zorg ik voor soepele communicatie en samenwerking.
  5. Inkoopprocessen: Beheer van inkoop en verkoop, inclusief debiteuren- en crediteurenadministratie.

 

Met mijn expertise help ik je niet alleen bij het beheer van operationele taken, maar draag ik bij aan de groei van je bedrijf. Verwacht niet alleen meer structuur en focus, maar ook een positieve impact op je financiën en bedrijfsplezier.

"Hard werken is goed maar slimmer werken is beter..."

Vrijblijvend kennismaken?