Over mij

Ik ben Githa Heuft, jouw toegewijde partner voor een zorgeloos leven.

 

Mijn missie? Orde scheppen in jouw dagelijkse chaos, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is. Samen streven we naar de perfecte balans tussen werk en privé.

 

Met meer dan 22 jaar ervaring in de administratieve en organisatorische ondersteuning, begrijp ik als geen ander hoe ik een gestructureerde back-office kan creëren. Mijn passie voor het ondernemerschap drijft me nu om jouw organisatie te ondersteunen. Van het beheer van kantoorzaken tot het regelen van financiële administratie – ik ben er voor alles achter de schermen.

 

Mijn doel is simpel: jouw leven makkelijker maken. 

Vooruit in plaats van stil staan

Als tijd je tegenhoudt en bepaalde taken voelen als energievreters, laten we dan praten.

 

Samen brengen we in kaart waar ik jou kan ontzorgen, zodat jij je 100% kunt focussen op wat je het liefste doet en waar je goed in bent. Als jouw virtuele assistent ben ik er niet alleen om de balans te herstellen, maar ook om jouw bedrijf te laten groeien.

 

Klaar om samen te werken aan een moeiteloos leven? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Laten we de eerste stap zetten naar een stressvrij bestaan, waar jij de regie hebt en ik jouw sidekick ben.

 

Ben jij klaar om vooruit te gaan met je bedrijf?

 

Githa in het kort: ik ben ambitieus, positief, gevoelsmens, goedlachs, creatief, harde werker, oprecht geïnteresseerd, gestructureerd en resultaatgericht.

"Hard werken is goed maar slimmer werken is beter..."

Vrijblijvend kennismaken?